Een nieuw jaar, een nieuwe start

Shewolf Creations maakt zich klaar voor een toekomst waarin ze graag de plek is waar jij wil zijn om prachtige creaties te vinden voor jouw altaar in huis, voor het altaar in jouw rituele cirkel en voor de geweide plek in jouw tuin waar het Goddelijke en het Godinnelijke een afspiegeling mogen zijn voor waar jij voor staat. Shewolf Creations dwaalt rond in de mystiek, in de verbinding met moeder aarde, in de verbinding met het zielenrijk en in verbinding met de Kosmos in a good way, in a medicijn way, for the good of all.

Er zijn in de afgelopen maanden mooie verbindingen ontstaan met anderen die prachtige dingen creëren. Bij Shewolf Creations zul je uniek werk vinden van kunstenaars en makers die met bezieling, liefde en in verbinding met de natuur iets unieks brengen en toevoegen aan deze wereld.

Shewolf creëert. Als een moeder aarde Godin draagt ze haar ongeboren kind in haar schoot totdat ze het zolang gekoesterd en gevoed heeft dat het geboren mag worden. Die tijd is nu aangebroken. Het prille begin van een idee dat een project werd met een visie en een doel.

Wees welkom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.