Zin in Morgen

Midden in het pittoreske landschap van de Achterhoek in de buurt van Toldijk, kun je door een portaal van oude beuken stappen en betreed je de prachtige plek “Bij de Rode Beuken” van Lara en Helene. In deze plek wordt veel liefde en zorg gestoken om te kunnen ontspannen, genieten en te verbinden. De tuin is met aandacht voor de elementen aangelegd en dat is heel erg fijn voor mijn workshop waarin in en met de natuur. Het heerlijke eten dat Lara verzorgd is niet alleen een lust voor de het oog maar absoluut ook voor de maag. Wat een feestmaal en dat ook nog eens afgestemd op de elementen en met intentie gemaakt. Echt een cadeautje aan jezelf tijdens een intense dag van verdieping. Dit is de plek waar ik graag mijn workshops geef om de verdieping in te gaan en te verbinden met de Godin en haar geboren laten worden in klei.

Afgelopen December bezocht tv programma “Zin in Morgen” ons hier om samen met Kim-Lian van der Meij te komen ervaren hoe het is om je eigen Godinnenbeeld te maken. We zijn erg blij met het resultaat en uiteraard is het maar een fractie van wat de dag te bieden heeft. Maar het geeft zeker de sfeer aan en het is mooi om te zien hoe Kim-Lian deelt wat zij ervaart bij het maken van haar Godin. Zou jij ook een cirkel van vrouwen willen betreden om samen op reis te gaan naar de Godin en wie zij voor jou betekent? Welke boodschap heeft zij voor jouw en welke innerlijke wijsheid gaat er bij jou stromen? Elke vrouw is een weerspiegeling van de Godin. Ze leeft in ieder van ons (zowel in mannen als vrouwen) en jij bent de unieke manifestatie van de Godin. We maken verbinding met ons hart, ons lijf, onze buik en onze baarmoeder waar het (energetisch) centrum is van creatiekracht en manifestatie kracht. We maken verbinding met het veld van sisterhood, met alle vrouwen die voor ons kwamen en verbinding zochten in cirkels om te leren, om te luisteren naar elkaar en om te delen. Door deze verbinding leren we begrijpen wat de diepte is van het Heilig Vrouwelijke en haar potentie van heling en kracht. De Godin heeft een boodschap voor jou en alleen jij kan haar wijsheid horen die voor jou bedoeld is; haar liefde, haar heling die jou een stapje verder kan brengen op jouw pad. Hoor jij haar roepen om die duik te nemen? Om te zakken in je lijf en in je ziel om verbinding te maken met jouw innerlijke wijsheid van de Godin in jou en om haar Licht te vinden zodat ze zichtbaar wordt? Wees van harte welkom!

Zie voor de workshops mijn webshop of onderaan dit bericht.

In the middle of the picturesque landscape of the Achterhoek near Toldijk, you can enter the beautiful realm of Lara and Helene through a portal of great beeches. Their place is called “Bij de Rode Beuken” and a lot of love and care is put into their space to create a perfect environment to relax and enjoy delicious food made by Lara. Last December a Dutch television show visited their place and Kim-Lian van der Meij participate at my workshop to make your own Goddess statue. We are very pleased with the result and yes, it is just a glimpse of the entire day. Would you like to step into a circle of women to connect to the Goddess? The Goddess is found in every woman (and man) and her unique manifestation of the Devine feminine. We connect to our hearts, our bodies, our belly as the centre of creation and manifestation. We connect to the field of sisterhood, to all the women who came before us and gathered in circles to learn, to listen to each other and to share. Through this connection we learn to understand the depth of the Devine feminine and her healing power. She, the Goddess, has a message for you. And only you can hear her wisdom, her love, her healing that can bring you a step further on your path in this life. Do you hear the call to dive into your own wisdom and find your inner Goddess and let her shine her light upon you? Be welcome!

Coming workshops:

Make your own Goddess statue: Saturday 22-04-2023 and Saturday 03-06-2023 See my webshop

Make your own God or Goddess statue! For men and women!

Enjoy Zin in Morgen!!

Zin in Morgen, aflevering 4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.