De winnaars van de win-actie

Wat een enorme mooie en succesvolle week was dat! Wat heerlijk om de betrokkenheid te ervaren en de felicitaties te ontvangen van het 5 jarig bestaan van Shewolf Creations. Velen deden mee met de winactie en via verschillende media stroomden de reacties binnen. Ik ben zo dankbaar voor jullie interesse, steun en dat jullie dit moment met mij wilden vieren!

De winnaars van de prijzen zijn:

  1. Een Maak je eigen Godin / God of Godin workshop, locatie Ruurlo (t.w.v. 110) – Hanna Geels Fotografie
  2. Een Godinnenbeeld (t.w.v. 60) – Ravuluna
  3. Call of the Priestess surprise box (t.w.v. 45) – Jessica van Loon
  4. Een amulet (t.w.v. 8,50) – Nancy van der Lee
  5. Een kaart met mijn illustratie – ak_shuvuu_kam

En daarbij kwamen er leuke reacties binnen op de uitnodiging om elkaar te inspireren of om antwoord te geven op de vraag “Wat betekent de Godin voor jou?” Ik deel ze hier graag met jullie

“lieve allemaal, wat fijn om the godess in jezelf te mogen ontdekken. Liefde voor wie je bent, met alle mooie kanten en ook die wat mindere. Je bent goed gewoon perfect zoals je bent. geloof in jezelf, altijd! lieve groetjes uit het mooie brabantse Vught.”

“Lieve Sister(s)!
Ik wens je een Hele Mooie Reis onderweg naar jouw Schitterende Authentieke Zelf. Hoe Prachtig ✨ is het om steeds meer onze True Colors te mogen Ont-dekken & te Durven Leven … en de Godin in Onszelf te Belichamen 💖 In SisterHood! LotsOfLove, De Wijze Heks 💕”

“Hoi lieve Madelinde, De Godin inspireert ons op zoveel verschillende manieren. En het is zo mooi dat als je je eigen godin maakt in jouw workshop zij steeds een beetje meer tevoorschijn komt. Mooi dat jij dit doet! Ik deed de workshop op een mooie zomerdag heerlijk buiten in Ruurlo. Je vroeg om foto’s, hierbij een foto van de workshop. Ik zou best nog eens een Godin willen creëren bij jou. Op de foto mijn godinnen beeld op een Imbolc altaar met een Bride doll op de achtergrond. De Godin Brigid heeft mij de afgelopen dagen geïnspireerd om gedichten te schrijven die zomaar opborrelden vanuit mijn bron. Ik geef een jaarcyclus “Een glimp in het mysterie van Avalon”, en daar ontmoeten we verschillende godinnen. Ook zo fijn en magisch om te doen! Lieve groet Jessica”

“Lieve Madelinde, Ik wil graag meedoen met je mooie actie! De Godin betekent namelijk heel veel voor mij. Ze is mijn daadkracht en mijn leidraad vooral op het intuïtieve pad. Ik volg Haar al jaren aan de Hemel en met feesten en met geliefden, priesteressen en vrienden om me heen. Ik ben in het bezit van vier mooie Godinnen, en hoewel ik mezelf natuurlijk nog een Godin gun, gun ik het een ander meer om met jou en de Godin een reis te maken. Dus succes voor iedereen die meedoet en geniet ervan samen met Madelinde! Liefs Tamara”

Je kon extra kans maken op een prijs als je een foto wilde delen van jouw Shewolf Creations Godin of van degene die je in mijn workshop hebt gemaakt en hier zijn werd ook goed gebruik van gemaakt.

Voor iedereen die niks heeft gewonnen: Wat jammer maar ik hoop dat je het leuk vond om mee te doen aan deze win actie. Hopelijk zie ik je binnenkort op een festival, in mijn workshops of kom ik je online weer tegen op mijn social media of hier op mijn website. Wie weet wacht er een Godin op jou in mijn webshop!

Veel liefs, Madelinde

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.