Dag 1 Intro Shewolf Creations viert feest!

Dag lieve mensen,

Ik heb super leuk nieuws. Volgende week vier ik dat Shewolf Creations 5 jaar bestaat en het lijkt me super leuk om dat met jullie te vieren! Vanuit een wens om te creëren en de Godin weer een plaats te geven in onze maatschappij en in onze harten, ben ik op weg gegaan met deze reis 5 jaar geleden. Werken met creatiekracht! Herken je dat? Die sparkle wanneer je iets gemanifesteerd hebt, het enthousiasme in je lijf, de energie die je er van krijgt, de aantrekkingskracht tot datgene wat je gemaakt hebt? Het is iets geboren laten worden. En in hoeverre gebruik jij dan je intuïtie? Het voelen of iets juist voelt of dat er nog iets mag gebeuren? Kom je wel eens in een versnelling waarin alles in een flow lekker gaat en de energie bruist in heel je wezen? Ik vind het creatieproces waanzinnig interessant.

De Godin.. en de Godin in jezelf. Het maakt een hoop bij mensen los. Er ligt een groot verhaal onder dit thema wat verbonden is met onze geschiedenis als mensheid. En dit verhaal heeft zijn sporen in ons huidige leven. Je kan als ware de karrensporen nog zien lopen als littekens over het landschap. Vergeten en verwaarloosd en voor velen niet van belang. Maar is dat zo? Wat is onze fundering waarop wij mensen met elkaar omgaan? Met Shewolf Creations werk ik met deze fundering en nodig ik je uit om te onderzoeken waar jouw waarheid ligt. Ik geloof ontzettend in de kracht van jouw innerlijk weten wanneer je voorbij je angsten durft te voelen, voorbij je oordelen kan kijken en voorbij aannames kan uitreiken naar de essentie. Niet vanuit het wegdrukken van dit alles maar juist om het te omarmen en je open te stellen voor de laag erachter en welke betekenis daar verstopt ligt voor jou. Waarom? Om jezelf beter te leren kennen en om je plek in te nemen in het bestaan waarin je je verbonden voelt met jezelf en daarbij verbonden voelt met alles om je heen. De Godin is een aspect dat verbannen is uit onze maatschappij en uit ons leven. Maar als we het niet kennen, hoe kunnen we dan weten dat het zinloos is en dat het het verbannen waard is? De Godin is echter met een opmars bezig. Steeds meer vrouwen en mannen willen haar herinneren en eren. Steeds meer mensen voelen dat ze iets anders zoeken in hun geloof. En visueel als ik ingesteld ben, stel ik mij die opmars voor. In liefde, met waarheid, mannen en vrouwen, samen, gelijkwaardig, helend en met een open hart. Loop je mee?  

Om te vieren dat ik al 5 jaar deze missie met mijn Godinnenbeelden uitdraag, ga ik weggeef acties doen in de komende dagen! Whoop whoop!! Hou je mijn profiel in de gaten en de mail? Op 30 Januari ga ik de verloting doen en de winnaars bekendmaken! Tot die tijd gaat de actie lopen.

Ik ga de acties bekend maken in de mail, op insta en op facebook

Wil je niks missen en draag je mij een warm hart toe dan ben ik super dankbaar als je (mocht je facebook en instagram hebben) dit berichtje een Like wil geven op Facebook en Instagram zodat het zichtbaar wordt voor al mijn volgers en geïnteresseerden. Wil je graag mijn Nieuwbrief ontvangen? Laat dan een berichtje!

Lieve groet,

Madelinde

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.