Dag 2 De winactie!!!

Feest!!

Dag lieve mensen,

Shewolf Creations viert feest! Dinsdag vier ik dat ik al 5 jaar mijn missie uitdraag en mijn hart volg met het creëren van Godinnenkunst om de Godin terug te brengen in ons leven en om heling en erkenning te vinden in de prachtige kwaliteiten in onszelf die verbonden zijn met liefde, zachtheid, intuïtie, het mysterie, wijsheid en verbonden met alle aspecten van vele Godinnen die bekend zijn.    

Dat vier ik doormiddel van een waanzinnige winactie!! Ik ga niet 1 ding weggeven, nee!! Omdat ik 5 jaar besta ga ik 5 prijzen verloten op Dinsdag 30 Januari aanstaande!!!!!!

  1. Een Maak je eigen Godin / God of Godin workshop, locatie Ruurlo (t.w.v. 110)
  2. Een Godinnenbeeld (t.w.v. 60)
  3. Call of the Priestess surprise box (t.w.v. 45)
  4. Een amulet (t.w.v. 8,50)
  5. Een kaart met mijn illustratie

Doe je mee met deze winactie?

Daar gaat hij dan en let goed op want ik heb wel wat spelregels bedacht! Het lijkt me namelijk super leuk om jou ook beter te leren kennen!! Voor mijn social media heb ik andere spelregels. Wil je daar ook mee doen voor een extra kans om te winnen, kijk dan op mijn Facebook en Instagram!

Spelregels:

  • Laat een berichtje achter met een mooie boodschap voor elke sister en geïnteresseerde die hier komt kijken, onderaan dit bericht! Naast de datum van publicatie van mijn bericht (onder de tekst) staat “Leave a comment”. Antwoord bijvoorbeeld de vraag: Wat betekent de Godin voor jou? Laten we elkaar inspireren om mooie verbindingen aan te gaan met elkaar!
  • Zorg ervoor dat je je naam achter laat (of hoe ik je mag aanspreken) en vul je email adres in. Deze komt niet openbaar en is uitsluitend om contact met je op te kunnen nemen mocht je een prijs hebben!

Extra kans:

  • Je krijgt een extra kans als je je opgeeft voor mijn Nieuwsbrief waarin ik mijn activiteiten deel!!! Zet in je berichtje dan “ik ontvang graag de nieuwsbrief”
  • Je krijgt een extra kans als je meedoet op Social media Facebook of Instagram met het delen van het bericht, het taggen van iemand die de prijs in ontvangst wil nemen (dit mag ook jezelf zijn) en een foto van jouw eigen Shewolf Creations Godin of de Godin die je gemaakt hebt in de workshop.
  • Heb jij een Shewolf Creations Godinnenbeeld? Het lijkt me super leuk om een foto te zien van haar, van jullie samen of van haar op jouw altaar. Dit geldt ook voor de Godinnen die in de workshop bij mij zijn gemaakt!! Mail mij een foto voor een extra kans! Dan deel ik die hier!! Het lijkt me geweldig om zo veel Godinnen terug te zien!

Op Dinsdag 30 Januari ga ik de prijzen verloten!! Voor elke extra kans gaat een extra naamkaartje van jou in de hoge hoed waar ik een naam uit trek. De winnaars worden bekendgemaakt in de mail en op social media! Zorg je dat ik je kan bereiken?

Ik wens iedereen super veel succes en plezier ook met de winactie!!!

De winactie van Shewolf Creations loopt van 27 Januari 2024 tot en met Maandag 29 Januari 0:00. Vanwege verzendkosten is deze actie voor mijn volgers in Nederland en België.

Liefs van Madelinde

Wat betekent de Godin voor jou?

 

3 thoughts on “Dag 2 De winactie!!!

  1. Succes iedereen!!!!

    Ik wens voor iedereen dat je van jezelf houdt en mocht je toch iets willen veranderen aan jezelf dat het vanuit de basis van liefde voor jezelf is: Omdat je het beste met jezelf voor hebt. Liefs van Madelinde

    Like

  2. Lieve Sister(s)!
    Ik wens je een Hele Mooie Reis onderweg naar jouw Schitterende Authentieke Zelf. Hoe Prachtig ✨ is het om steeds meer onze True Colors te mogen Ont-dekken & te Durven Leven … en de Godin in Onszelf te Belichamen 💖 In SisterHood!

    LotsOfLove,

    De Wijze Heks 💕

    Liked by 1 person

  3. lieve allemaal,

    wat fijn om the godess in jezelf te mogen ontdekken.

    liefde voor wie je bent, met alle mooie kanten en ook die want mindere.

    Je bent goed gewoon perfect zoals je bent.

    geloof in jezelf, altijd!

    lieve groetjes uit het mooie brabantse Vught.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.