Dag 3 Wow!! Super dankbaar!

Wow! Gisteren lanceerde ik de win actie die tot en met maandag 29 Januari gaat lopen en de aanmeldingen stromen binnen!!! Vooral op instagram gaat het hard en wat heerlijk dat mijn actie gedeeld wordt met vrienden en bekenden.

Gisteren deelde ik ook dat je extra kans maakt als je een foto wilt delen van jouw Shewolf Creations Godin als je die hebt. Ik zie nog niet zo veel Godinnenbeeldjes voorbij komen. En dat lijkt me zo leuk om op terug te kijken!! Heb jij al een beeldje van mij? Ook jij kan en mag jezelf een tweede (of derde??) beeldje gunnen! Juist mijn trouwe klanten die vaker terug zijn gekomen in de afgelopen 5 jaar, wil ik ook graag bedanken!! Want door jullie enthousiasme en support doe ik wat ik het liefst doe!!! Werken met creatiekracht en de Godin! Rituelen brengen en verbinding! Dankzij jullie kan ik mijn zielsmissie uitdragen en mijn hart volgen.

So thank you!!! Ook aan al mijn volgers en geïnteresseerden voor de workshops, mijn nieuwsbrief. Dank!!! Wat kon je ook al weer winnen? Ik ga 5 mensen blij maken omdat ik 5 prijzen weg ga geven!

  1. Een Maak je eigen Godin / God of Godin workshop, locatie Ruurlo (t.w.v. 110)
  2. Een Godinnenbeeld (t.w.v. 60)
  3. Call of the Priestess surprise box (t.w.v. 45)
  4. Een amulet (t.w.v. 8,50)
  5. Een kaart met mijn illustratie

De spelregels staan in mijn vorige bericht van Dag 2!

En uiteraard mag je voelen en kiezen uit mijn assortiment welk beeld met je mee wil, mocht je het winnen. In mijn webshop staan een paar beelden maar ik heb lang niet alles nog in mijn webshop staan! Er is keuze!

Een van de eerste 8 beelden die ik maakte voor Shewolf Creations werd gedeeld met mij en die deel ik ook graag met jullie! De Godin van de Balans in het ontvangen en geven. Energiewerk! Het is super belangrijk als je hoog gevoelig bent of werkt met mensen om goed te letten op je eigen energie. Hoe veel kun je geven en wat heb jij nodig om zelf op te laden om het werk te doen wat je doet? Of om te leven op een manier die voor jou gezond is? Verbonden met Moeder Aarde en verbonden met haar buik, haar gevoelswereld. Met een maansikkel op haar voorhoofd als teken van de verbinding met de Maan en haar werk als priesters.

Reis je mee met mij? Morgen deel ik meer over mijn proces van de afgelopen 5 jaar.

Liefs, Madelinde

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.